Reklama
 
Blog | Luboš Zemanec

Svlékněte se prosím…..

Co všechno musí člověk udělat,aby si ho svět kolem všiml ? Častokrát je to opravdová honička.Věřte, že vím o čem mluvím. Vytvoříte něco zajímavého, tedy pro vaše srdce zajímavého,ale úrodná půda nikde. 

Přemýšlím nad faktem,že když naši politikové řeknou vulgární slovo a nebo prezident upadne na schodech, tak je to opravdová pecka. Jak se tedy píše “ trhák“ ? Je opravdu zajímavé když energetický gigant zdraží a nebo ještě lépe pokud mobilní operátor vytvoří free tarif jenž si nechá nakonec stejně dobře zaplatit? A my za ty služby tak rádi zaplatíme, stejně jako za všechny poplatky v bankách. Nevidím jinou cestu ke štěstí, než se svléknout. Většina populace tolik odsuzuje prodejné dívky, přípony erotické a pornografii a hle…jsou jich plné počítače. Svlékneme tedy našeho modela.svlekněte se prosím

Už je to lepší ? Máte pocit, že se tento článek bude lépe číst? A jestli ne, tak k němu uděláte alespoň spousty komentářů, které nebudou mít lichotivé podtexty? Rozhodl jsem se, že budu číst každý komentář a budu se od vás všech učit. Rád bych totiž pomohl všem, kteří nejsou středem zájmu kamer a přitom si zaslouží být vidět. Posbíral jsem své úspory a trošku požádal čtenáře, zda dokážeme v Čechách být družní. Chci prostě natáčet kuchaře,zemědělce a jejich farmy, firmu u vás ve městě či vesnici,talentované dítě,váš klub hráčů a nebo restauraci kde je vám skvěle. Zkrátka každý obor a každého kdo umí a média na něj nemají prostor. Chtěl bych apelovat za hudebníky jenž zatím hrajou na Karlově mostě a čekají až si jich všimnete, za mladé hudební a nebo věděcké talenty a spousty dalších , nechci na nikoho zapomenout. Dáte jim šanci a svým málem přispějete? Přestávám být optimistou a mám představy,že talentovaní musí na své náklady do zahraničí, kde nám je “ ukradnou“ a my se pak díky jejich ocenění za velkou louží budeme hrdě a však hloupě pyšnit, že jsou to “ Češi“. Omlouvám se krytickým očím, které mě odsoudí, že jde o další článek, kde propaguji něco, co podle nich nemá smysl a vím, že budou mít spousty rad, jak bych se měl chovat a jak psát. Další článek už nebude,slibuji. Pokud se však Česko semkne,pomůže na nohy tomuto projektu, pak svůj slib budu muset porušit a ještě napsat o všech, kteří nás podpořili. Kolik z vás čtenářů se s naším modelem společně svlékne a podpoří nás nějakou částkou? Připojte svůj komentář a zašlete svou fotografii – a klidně se svlékněte:-)

Bankovní spojení na podporu :

Reklama

0216003489/7980
Wustenrot

Facebook :

https://www.facebook.com/events/381601881974609/